Kerkwerve 9, 4873 CE Etten-Leur
  076 50 22 142   Maak nu een afspraak!

privacy wet AVG 25 mei 2018.

De Eerste Kamer heeft 25 mei 2018 ingestemd met de wet die uitvoering geeft aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), beter bekend als de nieuwe privacywet.

Op vrijdag 25 mei is het zover. Dan treedt de nieuwe privacywet in werking en gelden voortaan dezelfde privacyregels in de hele Europese Unie.

De wet moet Europese burgers meer invloed geven op wat er met hun privacygevoelige informatie gebeurt en wat bedrijven, overheden en organisaties ermee doen.

Uw eigen Gegevens inzien;

Alle klanten van “De Salon haarmode” kunnen vanaf vandaag alle gegevens inzien die wij van hun bijhouden. Wij werken met het kassa programma “Salonhub” waar alle data van onze klanten in worden bijgehouden. Deze data gebruiken wij voor onze bedrijfsvoering, sturing van ons personeel en heeft invloed op ons beleid van nu en naar de toekomst. Dat betekend dat deze data belangrijk is voor ons. Onze data is ondergebracht bij “salonhub” en u kunt hun privicy beleid inzien op hun website.  www.salonhub.nl.

U heeft het recht om alle gegevens die wij hebben verzameld van u persoonlijk in te zien.

Dat doet u als volgt;

Vraag aan uw kapster of u deze data mag inzien. Dit kan alleen persoonlijk in onze winkel omdat wij er zeker van moeten zijn dat u het inderdaad zelf bent. Neem zonodig uw indentitietsbewijs mee zodat onze medewerker u kan identificeren. Onze medewerkers zullen er voor zorgen dat u een email ontvangt, met daarin een knop “Downloaden” waarna u uw persoonlijke gegevens kan downloaden. Uw gegevens die wij van u hebben verzameld kunt u inzien in een aantal excel bestanden.

Heeft u nog vragen dan zijn wij te bereiken onder telefoon nummer 076 50 22 142.

De Salon haarmode kerkwerve
Kerkwerve 9
4873CE Etten-Leur.

 

Categories: Nieuws